Familien Helligsøe

Familien Helligsøe

Om denne side:

Her bilver skrevet løst og fast om vores familie - til hverdag, fest og ferie. Og noget om huset, eller hvis bilen bryder sammen...

Lejrtur med Anders klasse

TurePosted by Helge 2008-10-20 17:12:12

Blog ImageFørste weekend i september var vi på lejrtur med Anders klasse - alle børn og forældre. Det var enormt hyggeligt - som sædvanligt.

Her er flere billeder fra weekenden.

  • Comments(0)//familien.h-online.dk/#post38

Middelalderfestival

TurePosted by Helge 2008-10-20 16:58:10
Blog ImageIgen i år var vi til Middelalderfestival i Horsens den sidste weekend i august. Sidste år besluttede vi os for at vi ville bruge lidt længere tid dernede næste gang. Så vi havde reserveret et værelse på vandrerhjemmet i Horsens for en overnatning fra fredag til lørdag.

Der var som sædvanligt en fantastisk stemning dernede. Fredag aften havde vi købt billetter på første parket til ridderturneringen. Vi havde valgt den sene aftenforestilling for at opleve det hele i fakkellys. Meget stemningsfuldt og en smule drabeligt.

Om lørdagen kom vi helt tilfældigt forbi et orkester som spillede noget helt forrygende middelaldermusik, men alligevel lidt punkagtigt over lyden. Orkesteret hedder Dudelzwerge. Se et koncertklip med dem på YouTube. Selvfølgelig måtte jeg efter koncerten købe deres CD. Den er virkelig god. Punk spillet med sækkepibe - jeg har aldrig hørt noget lignende.

Der er flere billeder her.

  • Comments(0)//familien.h-online.dk/#post37

Nytårsmarch

TurePosted by Helge 2008-01-01 20:58:02
Blog Image
Vi har været med på Hjerteforeningens "Nytårsmarch med bingo" i Odder. En lille rute på 5,2 km. Vi var afsted med vores venner Dorit og Oluf og deres børn. Desværre var der ingen af os som vandt noget på bingopladerne - men turen var dejlig alligevel.

  • Comments(0)//familien.h-online.dk/#post25

Juletur til Den Gamle By

TurePosted by Helge 2007-12-23 13:14:12

Blog Image
I går var vi på en rigtig hyggelig juletur til Den Gamle By i Århus.

Der var adgang til alle husene i anledningen af julen og stort set alle steder var der pyntet op til jul som man nu gjorde det i den periode som huset stammer fra. Her var alt fra julestemning på karlekammeret til herskabslejlighederne nede omkring torvet. Det som ungerne syntes var det sjoveste var legetøjsmuseet, specialudstillingen "Jul i butikken", og de levende personer som var i de forskellige huse. Det var en spændende dag som fangede os alle ind i julestemningen lige fra vi kom ind i den første julestue. En rigtig god gammeldags afslappet julestemning uden det omgivende samfunds julestress og materialistiske fokus. Vi endte faktisk med at være derude i 5½ time og nød hvert minut i fulde drag.

Jeg havde desværre glemt at få kameraet med, så vi har i stedet sat et billede ind, af den gamle lastbil som Laurits købte derude.

  • Comments(0)//familien.h-online.dk/#post23

Hyttetur med lilla 2007

TurePosted by Helge 2007-08-26 17:39:01
Her lørdag-søndag har vi været på den årlige hyttetur med Anders klasse (lilla). Det er blevet en tradition vi har holdt fast i lige siden 1. klasse. Det var, som sædvanligt nogle rigtig hyggelige dage. Der bliver leget, snakket, lavet mad, drukket øl og vin, arrangeret uhyggeligt lege, tændt bål og sunget sange - det er jo næsten som i '68. Det er rigtig fedt.

Turen slutter altid af med at vi holder auktion over overskydende mad osv. Der bliver ind imellem budt vanvittige beløb - langt over indkøbspris. Men alle pengene går til klassekassen - så der er god mening i det.

Karin og mig (sammen med Anne Stines far Niels Jørgen) meldte os til at stå for arrangementet til næste år.

  • Comments(0)//familien.h-online.dk/#post15