Familien Helligsøe

Familien Helligsøe

Om denne side:

Her bilver skrevet løst og fast om vores familie - til hverdag, fest og ferie. Og noget om huset, eller hvis bilen bryder sammen...

Anders fødselsdag med klassens drenge

DrengenePosted by Helge 2008-06-18 22:12:35

Blog Image

Anders har holdt fødselsdag for alle drengene i Lilla. De var der allesammen undtagen Sune som var syg den dag. Det var en rigtig hyggelig dag med en improviseret vandkamp i haven i det gode vejr. Da vandkampen begyndte at udarte sig bad jeg drengene om at tage tøjet af så det ikke blev vådt - det var der så nogen af dem som gjorde. Selvfølgelig endte de allesammen nede i vandbassinet, nogen med alt tøjet på! Da der var boller og kage lidt senere fik de hver udleveret et håndklæde og alt det våde tøj blev centrifugeret og tørret i tørretumbleren. Det var så tørt inden de skulle hjem igen. Rigtig hyggelig dag.

  • Comments(0)//familien.h-online.dk/#post35

Anders 11. års fødselsdag

DrengenePosted by Helge 2008-05-22 09:54:36
Blog ImageVi havde en rigtig hyggelig fødselsdag i går med Anders. Vi stod tidligere op end sædvanligt for at spise en hyggelig morgenmad sammen og ikke mindst få gaver! Om eftermiddagen og aftenen havde vi en masse gæster - som også havde gaver med.

  • Comments(1)//familien.h-online.dk/#post33

Laurits på scenen

DrengenePosted by Helge 2008-03-09 11:39:09

Blog ImageFredag den 29/2 var hele familien nede for at se Laurits optræde for første gang med Minigarden. Det gik rigtig fint selv om han kun har øvet med dem 3-4 gange.
Laurits står som nr. 4 fra venstre.

  • Comments(0)//familien.h-online.dk/#post30

Laurits fødselsdag

DrengenePosted by Helge 2007-12-30 22:02:09
Blog Image
Vi har haft huset fuld af gæster i dag fordi Laurits har haft fødselsdag. Dagen startede med fødselsdagssang på sengen, sammen med de første gaver. Senere på dagen kom gæsterne så - med endnu flere gaver. Laurits havde bestemt at menuen skulle stå på burgere og is. Så sådan blev det! Drengenes venner fra byen, Emil og Daniel kom også forbi senere og fik boller og kagemand. Det har været en rigtig hyggelig dag.

Der er flere billeder at se her.

  • Comments(0)//familien.h-online.dk/#post24

Laurits første skoledag

DrengenePosted by Helge 2007-08-13 14:53:00

Blog Image
Endelig - den længe ventede første skoledag for Laurits. Han har glædet sig rigtig meget den seneste uge til at skulle i skole. Selv om han har været med på skolen mange gange var det dog en helt speciel dag i dag.

Se flere billeder fra dagen her.

  • Comments(0)//familien.h-online.dk/#post14

Skoldkopperne breder sig

DrengenePosted by Helge 2007-05-11 13:55:53

Laurits er ramt af skoldkopper. De har lige haft det nede i skovbørnehaven, så det kom ikke helt bag på os. Heldigvis har Anders haft dem, så vi ikke kommer til at stå med to syge børn.

Det er både godt og skidt at det er lige nu han er syg. Skidt, fordi morfar og mormor i dag skulle have været til bedsteforældredag nede i skovbørnehaven - det er jo ærgerligt at det ikke bliver til noget. Og godt fordi det så ikke kommer mens der er koloni med overnatning i telt nede i børnehaven. Det glæder han sig nemlig rigtig meget til.

Allerede i går blev han hjemme fra børnehaven fordi han havde lidt ondt i hovedet om morgenen. Han fik så en del feber i løbet af dagen - og i nat var det rigtig slemt. Her til morgen vågnede han så med kroppen fyldt af skoldkopper.Laurits mener nu selv at »skoldkopper« er en forkert betegnelse - »far - det er altså mere klø-kopper«.

Som det fremgår af det øverste foto er han stadig ikke helt på toppen.
Blog Image

Blog Image

  • Comments(0)//familien.h-online.dk/#post10

Ny frisure

DrengenePosted by Helge 2007-05-10 09:51:18

De trængte godt nok til at komme til frisør - Anders og Laurits. Anders var begyndt at klage over at hans lange hår var træls. Så i dag skulle det være. Her er et par billeder af hvordan de så ud inden de blev klippet. Så kom ikke og sig at vores børn ikke må få Beatleshår - det har de haft!

Anders med hippiehårAnders med hippiehår.

Laurits med BeatleshårLaurits med Beatleshår.

Deres nye hår kan ses her.


  • Comments(0)//familien.h-online.dk/#post9