Familien Helligsøe

Familien Helligsøe

Om denne side:

Her bilver skrevet løst og fast om vores familie - til hverdag, fest og ferie. Og noget om huset, eller hvis bilen bryder sammen...

Middelalderfestival

TurePosted by Helge 2008-10-20 16:58:10
Blog ImageIgen i år var vi til Middelalderfestival i Horsens den sidste weekend i august. Sidste år besluttede vi os for at vi ville bruge lidt længere tid dernede næste gang. Så vi havde reserveret et værelse på vandrerhjemmet i Horsens for en overnatning fra fredag til lørdag.

Der var som sædvanligt en fantastisk stemning dernede. Fredag aften havde vi købt billetter på første parket til ridderturneringen. Vi havde valgt den sene aftenforestilling for at opleve det hele i fakkellys. Meget stemningsfuldt og en smule drabeligt.

Om lørdagen kom vi helt tilfældigt forbi et orkester som spillede noget helt forrygende middelaldermusik, men alligevel lidt punkagtigt over lyden. Orkesteret hedder Dudelzwerge. Se et koncertklip med dem på YouTube. Selvfølgelig måtte jeg efter koncerten købe deres CD. Den er virkelig god. Punk spillet med sækkepibe - jeg har aldrig hørt noget lignende.

Der er flere billeder her.

  • Comments(0)//familien.h-online.dk/#post37