Familien Helligsøe

Familien Helligsøe

Om denne side:

Her bilver skrevet løst og fast om vores familie - til hverdag, fest og ferie. Og noget om huset, eller hvis bilen bryder sammen...

Lejrtur med Anders klasse

TurePosted by Helge 2008-10-20 17:12:12

Blog ImageFørste weekend i september var vi på lejrtur med Anders klasse - alle børn og forældre. Det var enormt hyggeligt - som sædvanligt.

Her er flere billeder fra weekenden.

  • Comments(0)//familien.h-online.dk/#post38

Middelalderfestival

TurePosted by Helge 2008-10-20 16:58:10
Blog ImageIgen i år var vi til Middelalderfestival i Horsens den sidste weekend i august. Sidste år besluttede vi os for at vi ville bruge lidt længere tid dernede næste gang. Så vi havde reserveret et værelse på vandrerhjemmet i Horsens for en overnatning fra fredag til lørdag.

Der var som sædvanligt en fantastisk stemning dernede. Fredag aften havde vi købt billetter på første parket til ridderturneringen. Vi havde valgt den sene aftenforestilling for at opleve det hele i fakkellys. Meget stemningsfuldt og en smule drabeligt.

Om lørdagen kom vi helt tilfældigt forbi et orkester som spillede noget helt forrygende middelaldermusik, men alligevel lidt punkagtigt over lyden. Orkesteret hedder Dudelzwerge. Se et koncertklip med dem på YouTube. Selvfølgelig måtte jeg efter koncerten købe deres CD. Den er virkelig god. Punk spillet med sækkepibe - jeg har aldrig hørt noget lignende.

Der er flere billeder her.

  • Comments(0)//familien.h-online.dk/#post37

Sommerferie

FeriePosted by Helge 2008-10-20 16:37:37
Blog ImageI år blev det kun til 14 dages samlet familiesommerferie. Det var heldigvis de sidste 14 dage i juli hvor vejret var helt fantastisk. Vi var på camping i vores Camp-Let.

Turen gik først til Svinkløv Camping, vi lå helt præcist her. De første par dage var vores venner Dorit og Oluf også på pladsen med deres børn. Vi fik hygget os og gået nogle smukke vandreture i området. Mens vi lå på pladsen var vi nede for at se Bulbjerg og vi var også en tur i Fårup Sommerland. Et par aftener var vi nede for at se solen gå ned i Vesterhavet. En meget smuk oplevelse.

De sidste par dage af ferien tilbragte vi på campingpladsen på Fur. Vi var blandt andet ude på fossiljagt i en molergrav og på vandretur ud til Rødstenen.

Der er mange flere feriebilleder her.

  • Comments(0)//familien.h-online.dk/#post36

Anders fødselsdag med klassens drenge

DrengenePosted by Helge 2008-06-18 22:12:35

Blog Image

Anders har holdt fødselsdag for alle drengene i Lilla. De var der allesammen undtagen Sune som var syg den dag. Det var en rigtig hyggelig dag med en improviseret vandkamp i haven i det gode vejr. Da vandkampen begyndte at udarte sig bad jeg drengene om at tage tøjet af så det ikke blev vådt - det var der så nogen af dem som gjorde. Selvfølgelig endte de allesammen nede i vandbassinet, nogen med alt tøjet på! Da der var boller og kage lidt senere fik de hver udleveret et håndklæde og alt det våde tøj blev centrifugeret og tørret i tørretumbleren. Det var så tørt inden de skulle hjem igen. Rigtig hyggelig dag.

  • Comments(0)//familien.h-online.dk/#post35

Nu er Fillerup Savværk snart væk

HusetPosted by Helge 2008-05-27 21:07:51
Blog ImageVores nabo, alt den tid vi har boet her, er ved at være fjernet for jordens overflade. Fillerup Savværk skal vige pladsen for tre parcelhuse. Det er både vemodigt og spændende at følge. Det betyder bl.a. at vi nu har udsigt over til to naboer som vi ikke tidligere har kunnet se. Billedet er taget ud af vinduet fra Anders værelse. Der er flere billeder her.

Og ja - lærkehækken trænger til at blive klippet!

  • Comments(0)//familien.h-online.dk/#post34

Anders 11. års fødselsdag

DrengenePosted by Helge 2008-05-22 09:54:36
Blog ImageVi havde en rigtig hyggelig fødselsdag i går med Anders. Vi stod tidligere op end sædvanligt for at spise en hyggelig morgenmad sammen og ikke mindst få gaver! Om eftermiddagen og aftenen havde vi en masse gæster - som også havde gaver med.

  • Comments(1)//familien.h-online.dk/#post33

Sommerfest på friskolen

FesterPosted by Helge 2008-05-22 09:52:16

Blog Image
Lørdag den 17. maj var vi til den årlige sommerfest på Odder Lille Friskole. Temaet for festen var beduiner, så Laurits skulle selvfølgelig klædes ud som en skummel beduin. God fest med underholdning lavet af de ældre elever og sjove indslag fra lærerne. Til sidst var der livemusik og dans.

  • Comments(0)//familien.h-online.dk/#post32

En tur i Cirkus Renz

AndetPosted by Helge 2008-05-09 14:48:22

Blog ImageI går var vi en tur i cirkus. I år var det et nyt bekendskab, nemlig det tyske Cirkus Renz fra Berlin. Ungeren syntes det var godt, men jeg syntes nu at det, fra et voksent synspunkt, var nogle niveauer under fx Cirkus Benneweis som vi flere gange har oplevet.
Se mere på deres hjemmeside, som dog ikke viser hvad det er for et show de har med på deres danmarksturne.

  • Comments(0)//familien.h-online.dk/#post31
Next »